Over Sabine
Mijn verhaal
Al jaren ben ik op zoek naar hoe ik van betekenis kan zijn voor de wereld.
 
Het is een lange zoektocht geworden. Ik moest daarbij eerst aan mezelf werken. Ik zit nu op de goede weg en bewandel mijn eigen unieke pad waarbij ik mooie dingen en mensen tegenkom. Het is een prachtige tocht met veel vallen en opstaan en een steeds grotere bewustwording. Iedere dag leer ik. Ik wordt steeds krachtiger en zelfverzekerder. Ik voel me bevoorrecht en ben dankbaar om hier mee bezig te zijn.

Wat is er gebeurt dat mij op mijn pad heeft gebracht?

Enkele jaren geleden kreeg ik hormonale klachten en voelde ik me erg moe, geprikkeld en met de jaren had ik overgewicht gekregen. Ik had allerlei kwaaltjes zoals temperatuurschommelingen, slecht slapen, spierpijn, een gevoelige huid en had het gevoel uit elkaar te vallen. Ik at gezond, maar met gezond eten alleen was het niet over. Hoe kon ik deze situatie veranderen? Ik had geen idee. Zo doorgaan voelde niet goed. Dit kon zo niet langer. Ook niet voor mijn omgeving.

Totdat mijn schoonzus met een oplossing kwam. Zij raadde me aan om essentiële suikers te gaan gebruiken in de vorm van voedingssupplementen. Dat was nieuw voor mij in meerdere opzichten. Ten eerste had ik nog nooit van essentiële suikers gehoord en ten tweede was ik niet van plan voedingssupplementen te slikken. In mijn gedachte slikte je alleen pillen wanneer je ziek was. Mijn kwaaltjes hoorden daar niet bij. Ook was ik erg sceptisch. Ik gebruikte al gezonde en natuurlijke voeding. Dat alleen al moest toch voldoende zijn? Voor mij was dat zo.

Ondanks dat ik er niet in geloofde, ben ik toch voedingssupplementen met essentiële suikers gaan gebruiken. Ik wilde van mijn kwaaltjes af.

In eerste instantie gebeurde er niet veel. Op een gegeven moment wilde ik het al uitroepen: “Zie je wel…”.

..maar, dat ik geen temperatuurschommelingen meer had was ik al vergeten. Dat ik veel beter sliep drong niet tot me door. Langzaamaan ging ik me weer meer mens voelen. Het was duidelijk dat door deze voedingssupplementen mijn zelfhelend vermogen in gang gezet werd, zoals deze producten beloven.

Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Essentiële suikers schijnen allerlei aandoeningen en kwalen te verhelpen, je algehele gezondheid te ondersteunen en te verbeteren. En dat terwijl er zo veel mensen vandaag de dag struggelen en moe door het leven gaan.

Ik leerde de ervaringen van andere mensen kennen. Het was bijna niet te geloven, ik had kippenvel bij het luisteren naar hun verhalen. Prachtige, authentieke, unieke verhalen waarbij ze, nadat ze hun drama te boven waren gekomen, nu weer vitaal en gezond door het leven gingen. Essentiële suikers bleken een geweldige bijdrage te leveren in deze verhalen.

Voor vitaliteit is bewustwording nodig, tezamen met gezond eten, meer balans in beweging en rust. Dat hadden deze mensen gedaan. Maar dat bleek niet genoeg.

Ze hadden een nieuwe lifestyle opgepakt waardoor ze minder stress ervoeren en ze hadden duidelijk de keuze gemaakt voor zichzelf te gaan zorgen. Maar met hun besluit essentiële suikers te gaan gebruiken veranderden hun levens pas echt. Ze kregen hun vitaliteit terug. Net als ik! En ik wilde meer.

De mooie authentieke verhalen van de mensen grepen me aan en ik kon ze niet meer loslaten. Hiermee kon ik van betekenis zijn. Ik wil deze verhalen delen en daarmee mensen inspireren om ook essentiële suikers te gaan gebruiken zodat zij zich ook vitaler gaan voelen. Mannatech biedt hiervoor de mogelijkheid. Als Mannatech associate ben ik social entrepreneur.

Privacy policy
Copyright Contecta
Powered By ClickFunnels.com